Ruta Palma, ciutat literària amb Walking on Words. www.walkingonwords.com

Àmbits

www.walkingonwords.com és una iniciativa creada i impulsada per la Fundació Casa Museu (Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet) que suposa una convidada a recórrer Mallorca en bona companyia: de la mà dels artistes que han escrit a l’illa, i sobre l’illa. Les paraules de Jules Verne, Frédéric Chopin, Robert Graves, Júlio Cortázar, Josep Pla o Llorenç Villalonga, tracen camins nous en el paisatge i donen matisos a la nostra visió de cada lloc visitat. Connecten història i present, arquitectura i paisatge, gastronomia i tradicions. “Walking on words” ens duu més enllà de les paraules, i obre noves finestres per contemplar el patrimoni de manera fascinant amb l’App WOW: un recurs basat en la tecnologia de la realitat augmentada i la geolocalització per mostrar-nos l’illa com mai abans l’hem vista. “Walking on words”, en definitiva, és un viatge guiat per la Mallorca genuïna, que ens descobreix els encants d’un paradís ple d’història, vivències i literatura.

NAT Projectes, després de participar en aquest projecte, ofereix la possibilitat als escolars i adults de fer un recorregut literari per Palma que inclou autors destacats de la literatura catalana i autors estrangers que, per diferents motius, visitaren Palma i la ciutat es va fer present en la seva obra. D’aquests autors s’han seleccionat unes cites que trobarem senyalitzades al llarg d’aquest itinerari. En cada un d’aquests llocs literaris, a través de l’App WOW podrem accedir a la informació sobre l’autor, el context d’escriptura de l’obra i una visió patrimonial i cultural més àmplia.

Destinataris
2n cicle d’ESO, batxillerat, cicles formatius i educació d’adults. També es poden concertar visites amb grups.

Horari

A través de Palma educa, aquesta activitat s’ofereix els dimarts i dijous, durant tot el curs escolar. Hi ha dos torns disponibles: 1r torn: de 9.30 a 11 hores / 2n torn: de 11.30 a 13 hores.
Punt de trobada: Jardins de la Misericòrdia

Observacions / Condicions
La visita es realitzara amb el grup, mcxim 30 persones.
 Per a qualsevol consulta podeu contactar amb la Regidoria d’Educació al telèfon 971 449406 o al correu electrònic amora@palma.es

Per inscriure’s consultau www.palmaeduca.cat

0_70631_1   FCM_logo_negre