ART CONTEMPORANI

Premi Barbara H. Weil per a dones artistes

Weil Art Exchange & Associació Cultural Barbara Weil

DESCRIPCIÓ

Weil Art Exchange i l’Associació Cultural Barbara Weil han convocat la segona edició del Premi Barbara H. Weil per a Dones Artistes de les Illes Balears amb l’objectiu de donar visibilitat a artistes femenines emergents vinculades a les Illes Balears per tal de difondre, promoure i fomentar la qualitat artística contemporània al nostre territori.

 

El jurat internacional ha seleccionat dotze artistes que han instal·lat les seves obres a l’Studio Weil integrant una exposició col·lectiva que romandrà oberta des del 29 de juliol del 2022 fins al 21 d’octubre del 2022.

 

D’entre les dotze nominades, la guanyadora rebrà una invitació per a una residència de deu dies a Nova York, on podrà contactar amb galeristes i visitar els estudis de reconeguts artistes de renom que resideixen a la ciutat. L’objectiu d’aquest premi és que l’artista guanyadora conegui la cultura artística de Nova York, un dels centres mundials d’art contemporani, i establir una relació amb la comunitat artística de la ciutat, d’acord amb la missió de la WAE de promoure l’intercanvi cultural internacional.

 

Bases de la convocatòria 2022

Artista guanyadora 2022

Recull informatiu