MÚSICA

Hattori Hanzo Surf Experience

en concert

DESCRIPCIÓ

Hattori Hanzo Surf Experience és un grup nascut el 2010 i format per 6 músics, consagrat al surf instrumental, un estil nascut literalment a la platja en els primers anys de la dècada de 1960. Aquest estil ha influenciat diverses generacions de músics, i ara per ara, està reprenent la seva popularitat.

Mestres com Ennio Morricone o grans bandes com The Ventures o Dick Dale, han mantingut l’estil recolzant-se bé en bandes sonores d’infinitat de pel·lícules, com en suport musical per a publicitat en ràdio i televisió

En el repertori de la banda, a més dels temes propis -inclosos en els tres discos editats fins al dia de avui-, s’inclouen temes clàssics de la cultura musical dedicada tant al cinema (Ennio Morricone), com a la memòria col·lectiva generada gràcies a la publicitat i grans èxits d’aigües èpoques (The Shadows, Dick Dale, The Ventures).

La versatilitat del repertori i la qualitat musical del grup els permet actuar davant un públic d’edat adulta-gran, al qual s’ofereixen aquells temes musicals que ballaren anys enrere, com davant d’un públic més jove.

EL CONJUNT SÓN

Gabriel Escalas – Guitarra elèctrica

Pep Lirola – Guitarra elèctrica

Jonás Roldán – Baix

Tuti Bezares – Bateria

Raúl Moran – Trombó

Jaime Clement – Trompeta

REPERTORI