11a Mostra 

Cinema de muntanya de Palma 2020

ESPAIS DE PROJECCIÓ

Teatre Principal de Palma
Carrer de la Riera, 2. 07003. Palma

Es Baluard. Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma

Plaça de la Porta de Santa Catalina, 10. Palma.

Teatre Municipal Xesc Forteza

Teatre Municipal Xesc Forteza

Plaza Miquel Maura, 1. Palma

Teatre Municipal Mar i Terra

Carrer de Sant Magí, 89. Palma

Un any més es presenta la Mostra de Cinema de Muntanya de Palma, una proposta cinematogràfica que ja s’ha convertit en una cita ineludible pels amants de la muntanya i la natura.

 

Gràcies a ella es pot gaudir del millor cinema internacional documental sobre naturalesa i muntanya, de projeccions d’expedicions d’illencs arreu del món així com de la visualització de films de caràcter històric i documental de Mallorca. També, pretén contribuir a la sensibilització social envers la protecció i conservació de la natura, especialment de la muntanya, així com fomentar-ne comportaments de respecte i admiració.

 

La primera edició va ser l’any 2010 així que, la d’enguany serà la onzena. La trajectòria d’11 anys de cinema documental de muntanya, ha supsat la projecció de 103 documentals de 19 països diferents i amb gairebé 17.000 espectadors.

 

L’edició de 2020 es durà a terme a quatre espais de projecció: el Teatre Principal de Palma, Es Baluard. Museu d’Art Modern i Contemporani, el teatre Municipal Xesc Forteza i el Teatre Municipal Mar i Terra. Per una banda, a les deu sessions programades, 12 llargmetratges documentals, 22 curtmetratges que formen la selecció oficial del 2n Certamen de Curtmetratges Documentals de Muntanya i Natura i l’exposició dels Premis de Fotografia de Muntanya 2020, al Centre Cultural la Misericòrdia

 

Tot plegat, una nova edició de la Mostra de Cinema de Muntanya de Palma, que afronta nous reptes i que ofereix al públic un nou apropament a la muntanya i al seu coneixement.