Qui som?

Serveis_Exposicio8

NAT Projectes està integrat per un equip de professionals format per Biel Amer i Bartomeu Tomàs. Ambdos provenim del món de la gestió cultural i ambiental, sectors en els quals tenim una ampla experiència i formació. També hem exercit càrrecs de responsabilitat en l’àmbit de les administracions públiques i en la gestió i la direcció de fundacions i d’espais culturals.

Biel Amer Amer
Periodista, crític d’art, gestor cultural i comissari d’exposicions. Especialitzat en art contemporani. Ha comissariat nombroses exposicions d’art, ha dirigit la realització de diferents catàlegs i publicacions i és autor de més de 50 texts sobre artistes nacionals i internacionals. Actualment és membre de la Junta de l’Associació de Gestors Culturals de les Illes Balears (GCIB).

Bartomeu Tomàs Vives
Llicenciat en Biologia (UIB), màster en paisatge (UIB) i postgrau en gestió cultural (UOC). Especialitzat la gestió de projectes ambientals i culturals. Ha desenvolupat nombrosos projectes com a consultor, ha coordinat l’àrea de medi ambient de l’Obra Social i Cultural de “SA NOSTRA”, ha exercit el càrrec de responsable de Can Tàpera (seu de la Fundació “SA NOSTRA” i centre d’educació ambiental) i el de Director de planificació i recursos de la Fundació “SA NOSTRA”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *